Gelecekten Gelen Adam John Titor! - Evrenin Sırları

Evrenin Sırları

Astronomi, Bilim, Teknoloji, Sanat kısacası ilgimizi ne çekiyorsa yazıyoruz ve sizlerle paylaşıyoruz.

Post Top Ad

Responsive Ads Here

10 Mayıs 2019 Cuma

Gelecekten Gelen Adam John Titor!

Gelecekten Gelen Adam John Titor!


Arkadaşlar merhaba bu yazıda sizlere gelecekten geldiği iddia edilen John Titor'u ve zaman yolculuğu hakkında birkaç şey anlatacağım. Umarım severek, beğenerek okursunuz.
Gerçekten zamanda yolculuk yaparak gelmiş birisi midir? Yoksa bir efsane mi ? Ya da birinin şakası mıdır? Asla bilinmemekte, ancak böyle bir olay kesinlikle yaşanmıştır. John Titor zaman yolculuğu yapabilen birisi olduğunu ve zaman yolculuğu yaparak 2036'dan geldiğini iddia eden ve birkaç kehanette bulunmuş biridir. İsminin takma olduğunu ve gerçek ismini vermediğini de belirtmiştir. Kişisel blogunda gelecek ile ilgili kehanetlerde bulunmuş ve bunları da yayınlamıştır.
Gelecekten Gelen Adam John Titor!

Peki John Titor kendisini ne şekilde tanıtmaktadır? John Titor kendi söylemiş olduğuna göre 2036 yılından gelene devlet adına çalışan bir askerdir. Esasında amacı 1970'li yıllara gitmekti ancak bir zamanlama hatası yapıldığından dolayı 2000'li yıllara gelmişti. Gelme nedeni olarak IBM 5100 model bir bilgisayarın bulunması gerekmekteydi ve bu bilgisayar sayesinde 2036 yılındaki eski bilgisayarların ayıklanmak yani debug işini yapacağını iddia etmiştir. Kendi şahsi blogunda paylaştığı yazılarda 2000 ve 2037 yılları arasında olan bir çok olaydan bahsetmiştir. 2015 yılında 3. Dünya Savaşının çıkacağını ve bu savaşın çok büyük yıkımlara neden olacağını, tüm Dünyanın kaosa sürükleneceğini, açlık ve sefaletin diz boyu olacağını ve bütün bunların 20 yıl süreceğinden bahsetmiştir. 20 yıl sürecek olan bu zaman süresince tüm Dünya ülkelerinin bütün yatırımlarını silahlara yapacağından dolayı silah ve askeri bulunmayan devletlerin çok azim bir durumla karşı karşıya kalacağından bahsetmiştir.
Gelecekten Gelen Adam John Titor!


John Titor'un 2000-2036 yılları arasında gerçekleşeceğini söylediği kehanetler;


-Amerika Irak ve orta doğuya petrol için saldıracak. Orada iç karışıklıklar 10 yıl civarı sürecek.
-2015 yılında 3. Dünya savaşı çıkacak. Çin, Amerika karşıtlarının yarattığı bu savaşın götürüsü çok büyük olacak, milyonlarca insan ölecek. Savaşın sonunda Dünyada etnik kimlik ve kültür kalmayacak.
-İnsanlar robotikleşme, üst kimliğe bürünme, tanrılaşma evresine girecek, daha az hastalanacak, daha uzun yaşayacak.
Şimdi ise en ilginç ve doğru tahminine geldik John Titor, Cern laboratuvarında 2005 yılında yapay bir kara delik oluşturulup, bunun kamuoyuna duyurulacağını öncesinden söylemiş ve bu kehanet gerçekleşmiştir.
Bu kehanetlerden sonra John Titor'un blogundaki yazılar bir anda kesilmiş ve o günden sonra hiçbir şey paylaşmamıştır. Daha sonra internet'te bir kitle John Titor'un 70'li yıllara dönmeyi başardığını ve 1970 yılından ona ait bir fotoğraf olduğundan bahsetmeye başladılar. Alt taraftaki fotoğraf Kanada'da ki bir müzeden alınmıştır ve orijinali orada bulunmaktadır. Daha renkli kameralar icat edilmemişken fotoğraftaki adamın elinde fotoğraf makinesi, renkli baskılı tişört ve güneş gözlüğü var.
Gelecekten Gelen Adam John Titor!

Gelecekten Gelen Adam John Titor!

Denilenler gerçek midir ? Değil midir ? Karar sizin arkadaşlar ben hiçbir teoriyi veya efsaneyi savunmuyorum, sadece araştırıp sizlerin önüne sunuyorum. İnanıp inanmamak sizin tercihiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here