Oyuk Dünya (Hollow Earth) ve Hakkında Anlatılanlar - Evrenin Sırları

Evrenin Sırları

Astronomi, Bilim, Teknoloji, Sanat kısacası ilgimizi ne çekiyorsa yazıyoruz ve sizlerle paylaşıyoruz.

Post Top Ad

Responsive Ads Here

16 Nisan 2019 Salı

Oyuk Dünya (Hollow Earth) ve Hakkında Anlatılanlar

Arkadaşlar merhaba,
Bu yazımızda sizlere hakkında bir çok şey anlatılan ancak hakkında hiçbir somut, elle tutulur kanıt olmayan ama yinede bulunan buluntular ve gerçekleştirilen keşifler sonucu varlığı ve orada yaşayan ırkların olduğu iddia edilen Oyuk Dünya (Hollow Earth) konusunda bir yazı hazırladım.

Oyuk Dünya (Hollow Earth) ve Hakkında Anlatılanlar

Dünyada bulunan ve inanılan hemen hemen tüm dinlerde yer altında yerleşik bir yaşamın olduğuna ve 7 tabakadan oluştuğuna dair bulgular bulunmaktadır.
Budizm ve kısmen Hinduizm Agharta gibi yer altı uygarlıklarına dair çok ciddi inançlar beslemektedirler. İslam'da Yecüc Mecüc İncil'de de Gog gibi bu yeraltı şehrinde yaşayan ırkların özellikle Himalaya dağlarının yamacındaki geniş ve çok büyük mağaralarda yaşadıklarına inanırlar. Bu yeraltı ırkının zaman zaman da yer üstüne çıktıklarını iddia ederler.

Oyuk Dünya (Hollow Earth) ve Hakkında Anlatılanlar


Oyuk Dünya teorisine göre yaşadığımız dış Dünya kabuğunda bulunan mağaralar aracılığıyla oyuk Dünyaya ulaşılabilmektedir. Oyuk Dünya denilen yerde aynı bizim Dünyamızda olduğu gibi denizler,ırmaklar,kıtalar ve şehirler ve en önemlisi hayat olduğu söylenilir. İç Dünyanın, Dünyanın ortasında bulunan bir güneş tarafından da aydınlatıldığı belirtilir.
Oyuk Dünya (Hollow Earth) ve Hakkında Anlatılanlar

Nasıl insanlarda çakra yani enerji noktaları varsa Dünyamızda da enerji noktaları bulunmaktadır. Ve bu enerji noktaları enerjinin bir bedenden diğer bir bedene geçmesini sağlayan enerji noktalarıdır. Ve Dünyamızın enerji noktalarından biri olduğu iddia edilen İzlanda'da bir krater bulunmaktadır. Yani kısacası bu enerji noktalarına ulaştığımızda bedenimizin enerjisiyle bu kapılardan geçiş yapabileceğimizi iddia etmektedirler. İç Dünyaya giriş yerleri olarak düşünülen yerlerden bazıları piramitlerin altında ve Lhassa da yani Tibet'te bulunmaktadır.

Oyuk Dünya (Hollow Earth) ve Hakkında Anlatılanlar


Oyuk Dünya ile ilgili yazmış olduğu kitabında yazar Bernard bulunan tüneller sayesinde oyuk Dünyaya girebileceğinden bahsetmektedir. Teoriye göre iç dünyaya hakim olan imparatorluğun adı Aghartidir ve başkenti de Shambaladır. Hindistan ve Tibet yazıtlarında Shambala diye bir yerden bahsedilir. Bu yazılarda Agharti ve Shambalayı antik ve çok eski bir krallık olarak tanımlamaktadırlar. Saklı krallığın varlığına dair ilk anlatılanları Tibet Budizmin kutsal kitapları olan Kanjur ve Tanjur'da bulabiliriz. Geleneksel inanışlara göre Shambala karlı dağlardan oluşan bir çemberin içerisindedir ve inanılmaz güzellikle zenginliklerle doludur.
Oyuk Dünya (Hollow Earth) ve Hakkında Anlatılanlar


Arkadaşlar Oyuk Dünya hakkında ortaya atılmış birçok iddia ve teori daha bulunmaktadır.
Bir sonraki yazımda bunlara da değineceğim şimdilik görüşmek üzere, hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here